破產聯盟

標題: 大家好 我自行入紙後 有問題想請教 [打印本頁]

作者: Oreo    時間: 22-8-2015 22:12
標題: 大家好 我自行入紙後 有問題想請教
我8月頭入紙 已有no 都fax埋俾債權人 無收到追數電話。28号去拎解凍信 9月中上庭 但我而家未收到任何來自破署既信 我可以做d咩預備 流程又係點?感謝大家
作者: Oreo    時間: 22-8-2015 22:16
其實好憂心 認真咁大個人未試過成身得番1000蚊 重要未必準時可以31号出糧 .......又晤可以同身邊人講...唉
作者: ken2542de    時間: 22-8-2015 23:02
頌令前約2星期破暑會有信比你叫交文件同聯絡主任拿開戶信
預備日常開支單據,銀行,信用卡,借貸紀錄
作者: flypig    時間: 22-8-2015 23:07
你print 哂bank statements未?
你儲起日常開支單據未?
你填左破產人初步xx未?
作者: Oreo    時間: 22-8-2015 23:08
我無咩日常單據.....statements save左落usb。借貸合約有
作者: Oreo    時間: 22-8-2015 23:09
而家最擔心出晤到糧 不過我同痕身無牙齒印
作者: Oreo    時間: 22-8-2015 23:14
我之前因為舊患有keep住睇跌打同私家物理治療但我無keep單 個個月要1500-2000 但入紙前兩個月我停左 只係食必利痛 因要省錢老破 如果之後佢問我 我打算轉去公立睇 我點證明? 我俾佢睇隻腳做手術位置得晤得?
作者: ken2542de    時間: 22-8-2015 23:19
痕身50/50咋,吾轉永0先?你上破聯好耐下,冇爬文?
作者: ken2542de    時間: 22-8-2015 23:25
睇跌打同私家物理治療有存底,同佢地補番單據
作者: Oreo    時間: 22-8-2015 23:28
無啦 我問清楚我公司 得幾間大行得 痕身 獅子 渣x 大陸
作者: Oreo    時間: 22-8-2015 23:30
我等緊一出糧就去公立醫院睇 等佢轉介我去物治...連醫藥費都要等...很諷刺吧
作者: ken2542de    時間: 22-8-2015 23:38
你睇專科?
作者: Oreo    時間: 22-8-2015 23:42
係 要等佢轉介 我出過大意外 打算必要時拎埋新聞俾佢睇

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3