破產聯盟

標題: 索取環聯報告 [打印本頁]

作者: miamia    時間: 17-8-2015 11:39
標題: 索取環聯報告
請問有無c兄索取過環聯報告。?因為頒令後要交文件。有d貸款合約已經搵唔返。之前有c兄話可以去環聯索取返份報告。要收費嗎?
作者: hohochi    時間: 17-8-2015 12:02
直接上去搞好手有得攞 HK$260.00 係海港城果頭
我果時去唔多人 不過要問海港城d保安先識上去

http://www.transunion.hk/persona ... rs/inperson_zh.html
作者: boeing747    時間: 17-8-2015 12:06
上網做

作者: hohochi    時間: 17-8-2015 12:22
boeing747 發表於 17-8-2015 12:06
上網做

上網做未必俾到錢 好多要信用卡俾
作者: miamia    時間: 17-8-2015 12:24
唔該哂c兄
作者: boeing747    時間: 17-8-2015 12:32
我找會計C幫我上網做,收$300

作者: 301    時間: 17-8-2015 12:48
唔使主動先取TU報告既.失落當初貸款合約閒事啦,
(咁至係無預謀破產行為)
交文件有疑問,先漏空,
收件人會教你點做,
及後"外判"至多數才須補TU紀錄也.

作者: miamia    時間: 17-8-2015 13:22
只為我有兩份無咗貸款合約。咁即係交文件嗰時話無咗合約。之後先補都得喎。。
作者: Alex2233    時間: 17-8-2015 13:34
我主任跟,只係交左近三個月貸款證明

三個月前的佢都冇過問
作者: hohochi    時間: 18-8-2015 18:07
miamia 發表於 17-8-2015 13:22
只為我有兩份無咗貸款合約。咁即係交文件嗰時話無咗合約。之後先補都得喎。。 ...

佢要先後補囉,可能要上多次去,不過多數放低就走得
作者: chongxin    時間: 18-8-2015 21:54
hohochi 發表於 17-8-2015 12:02
直接上去搞好手有得攞 HK$260.00 係海港城果頭
我果時去唔多人 不過要問海港城d保安先識上去

我去年十二月外判叫去環聯拿報告﹐380元包兩次......
作者: 重新戰士    時間: 19-8-2015 00:06
hohochi 發表於 17-8-2015 12:22
上網做未必俾到錢 好多要信用卡俾

只接受信用卡付款

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3