破產聯盟

標題: 頒領後交文件到外判律師樓 [打印本頁]

作者: Chuchu616    時間: 4-8-2015 16:34
標題: 頒領後交文件到外判律師樓
今日頒左領,有無人都係北角渣x道曹x聖6C樓,
今日致電時聽電話女仕態度差差,仲叫聽日即交文件。
作者: Alex2233    時間: 4-8-2015 19:41
只係負責收文件,唔洗怕佢,唔係幫你傾生活費

填好初步詢問同帶齊佢要既文件(其實係主任要,佢代收)
作者: Chuchu616    時間: 4-8-2015 21:04
係架,好擔心我以為同佢傾之前扒文同封信都係過頒令後5日內。無諗過佢叫我即刻聽日交交件仲話千其唔好早到或遲到。
作者: cc4321    時間: 5-8-2015 09:32
我會咁同佢講,封信寫明五日內交文件你要我聽日交,你大過破署
作者: c128heidi    時間: 5-8-2015 10:24
我的好些。。她有問我何時方做5。。給我時間做選擇。。
作者: 1001tt    時間: 5-8-2015 10:51
Alex2233 發表於 4-8-2015 19:41
只係負責收文件,唔洗怕佢,唔係幫你傾生活費

填好初步詢問同帶齊佢要既文件(其實係主任要,佢代收) ...

要帶咩文件?
作者: c128heidi    時間: 5-8-2015 11:34
頒令後有一張 list 但最好打去約時間時再問多一次。。因為可能有差別
作者: sss168    時間: 5-8-2015 13:22
我都係上依間……只係收文件……
作者: ken2542de    時間: 5-8-2015 16:18
我約交文件個度都幾好喎,好有禮貌,仲話初步訊問表上到去教我填
作者: Chuchu616    時間: 5-8-2015 21:33
係咪交copy定帶正本佢地copy?
作者: hohochi    時間: 6-8-2015 13:16
Chuchu616 發表於 5-8-2015 21:33
係咪交copy定帶正本佢地copy?

要交正本架自己COPY個未填晒架做紀錄 有無得要求佢COPY番俾你就要你到時問
作者: antonylkh    時間: 6-8-2015 22:31
交copy得,所有單據最近一個月就可以
作者: hohochi    時間: 7-8-2015 16:26
初步訊問份表交正本 單據交COPY

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3