破產聯盟

標題: 自辦破產Fax問題 [打印本頁]

作者: SFAAA    時間: 29-7-2015 17:05
標題: 自辦破產Fax問題
今日自己去辦理完成,想問臨破令係表3 有Label貼紙果張?fax比財務公司係呢頁就可以嗎?

比其他人參考:今日上午完成,最快9月8日上庭

作者: SFAAA    時間: 29-7-2015 17:07
之前睇左好多各位教路,今日3小時完成,謝謝各位
作者: SFAAA    時間: 29-7-2015 18:51
剛Ux打左黎,原來要表3 既3張都fax
作者: bbpen    時間: 29-7-2015 18:55
你一fax完佢主動打比你?你本身到期未? 我今日入紙,4點幾以經fax比佢,唔知主唔主動問佢收到未好,6c話追先再問
作者: 0002316    時間: 29-7-2015 19:06
我都係今日入紙,但Fax左面頭有印果張俾日本仔,然後佢地打左黎,不過我冇聽到電話,唔知係咪同樓主同樣情況所以打黎,因為上網免費fax果個限額今日用晒所以到而家都只係fax左面頭果版。。。
作者: hohochi    時間: 29-7-2015 20:53

要FAX晒表格3成份野過去
通知債權人
1)        將已蓋印的表格3傳真或將副本親自交給債權人。
2)        將通知債權人的日期、通知形式等詳情作記錄(初步訊問表問題之一)。

作者: flypig    時間: 29-7-2015 21:51
0002316 發表於 29-7-2015 19:06
我都係今日入紙,但Fax左面頭有印果張俾日本仔,然後佢地打左黎,不過我冇聽到電話,唔知係咪同樓主同樣情 ...

我用outfax.com 只有 size 的quota. 無每日quota.
作者: SFAAA    時間: 29-7-2015 22:13
bbpen 發表於 29-7-2015 18:55
你一fax完佢主動打比你?你本身到期未? 我今日入紙,4點幾以經fax比佢,唔知主唔主動問佢收到未好,6c話追先 ...

我8月2日到期交錢,今日3點fax.  佢5點幾主動call我
作者: SFAAA    時間: 29-7-2015 22:15
我都係今日入紙,但Fax左面頭有印果張俾日本仔,然後佢地打左黎,不過我冇聽到電話,唔知係咪同樓主同樣情 ...

應該係,因為我只fax左一頁,佢要成份表3
作者: SFAAA    時間: 30-7-2015 01:01

我用efax無限
作者: SFAAA    時間: 30-7-2015 10:56
想問大家會fax幾多次?會主動打去?
作者: flypig    時間: 30-7-2015 11:20
SFAAA 發表於 30-7-2015 10:56
想問大家會fax幾多次?會主動打去?

我FAX 一次.再CALL 佢地 DOUBLE CONFIRM.
有D友話 收到,有D 話得喇得喇,我地會處理喇.

但我一個收數電話都未收過.反而借錢電話就有...
作者: SFAAA    時間: 30-7-2015 20:53
flypig 發表於 30-7-2015 11:20
我FAX 一次.再CALL 佢地 DOUBLE CONFIRM.
有D友話 收到,有D 話得喇得喇,我地會處理喇.

咁我聽日打去confirm 先
作者: WINGLOK    時間: 31-7-2015 00:07
重有如果有自動轉賬記得叫佢 cut 埋
作者: bbpen    時間: 31-7-2015 00:27
flypig係差邊幾間?
作者: flypig    時間: 31-7-2015 00:44
痕身,差打,西亞,廠興
作者: Alex2233    時間: 31-7-2015 01:01
我果陣係去七仔FAX ,6蚊一頁,每個債權人$18蚊

我債權人少

加埋唔洗50蚊,第二日已經冇人追數
作者: admin    時間: 31-7-2015 12:40
樓主又省番幾千,自已用。醒!
作者: bbpen    時間: 31-7-2015 18:31
請問alex2233兄有冇差財務?係邊幾間
作者: SFAAA    時間: 1-8-2015 17:03
打去x兄弟話處理中,希望唔會追啦:-(

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3