破產聯盟

標題: 新手教學 [打印本頁]

作者: Yuequ520    時間: 21-7-2015 12:38
標題: 新手教學
破產需要帶物上去,打佐去預約先上去,電話應該要問物呢?還請兄弟姐妹提供下 THX
作者: bbb123456    時間: 21-7-2015 12:41
你打去問,就會答你帶d咩
作者: Yuequ520    時間: 21-7-2015 12:57
bbb123456 發表於 21-7-2015 12:41
你打去問,就會答你帶d咩

好的 THX
作者: bbb123456    時間: 21-7-2015 12:59
Yuequ520 發表於 21-7-2015 12:57
好的 THX

因為個個6c都唔同,我果個只需身份證
作者: Nanetes89    時間: 21-7-2015 13:03
我果個都係,不過我完全沒間過我6c,距都係外判出去俾人跟,我好驚到時有咩事就問唔到人
作者: Yuequ520    時間: 21-7-2015 13:18
我會打佐去問先 明白 THX 大家先
作者: flypig    時間: 21-7-2015 13:38
自破又好,律師搞又好,準備D野差唔多.
律師可以做,就係解答下法律問題,代你上庭,同埋填方. 但填 方的資料都係你自己提供架...

破前就PRINT 哂 BANK STATEMENT...盡PRINT...有幾耐PRINT 幾耐.
如果要一次性 UNFREEZING LETTER 就早響俾律師.有 D 補交收 2K.有D 一開波申請埋 收錢唔收錢,間間做法唔同.
準備過程如 老強......:
http://hkiva.org/forum.php?mod=v ... &extra=page%3D1
作者: Yuequ520    時間: 21-7-2015 14:07
flypig 發表於 21-7-2015 13:38
自破又好,律師搞又好,準備D野差唔多.
律師可以做,就係解答下法律問題,代你上庭,同埋填方. 但填 方的資料都 ...

老強資料 我依度工作剛剛先有一個月而已。
作者: hohochi    時間: 21-7-2015 17:36
Yuequ520 發表於 21-7-2015 14:07
老強資料 我依度工作剛剛先有一個月而已。

舊公司架老強戶口都要資料

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3