破產聯盟

標題: 頒領成功了,還有些問題!!! [打印本頁]

作者: yorumai    時間: 3-7-2015 20:10
標題: 頒領成功了,還有些問題!!!
我有一間貨款系出邊既!私人的!但今個月10號最後一期,上個月岩岩有破產No時私人個邊打黎話話我你破產系不受理,會告我詐騙罪!

咁我應該可以點?系米不理他?
作者: fe_charlene    時間: 3-7-2015 20:46
邊間? 當初分左幾多期? 最後一期都話告你詐騙? 你反問佢員工號碼, 姓名,然後再同佢講多次, 已有破產令, 私下還錢比你係犯法,

作者: Alex2233    時間: 3-7-2015 21:26
私人,即係幾線果d?都係靠嚇,想你還埋果期,唔洗理佢,入左紙就一蚊都唔好還住
作者: yorumai    時間: 3-7-2015 21:39
fe_charlene 發表於 3-7-2015 20:46
邊間? 當初分左幾多期? 最後一期都話告你詐騙? 你反問佢員工號碼, 姓名,然後再同佢講多次, 已有破產令, 私 ...

仁貴!四期!第三期打比我
作者: yorumai    時間: 3-7-2015 21:41
Alex2233 發表於 3-7-2015 21:26
私人,即係幾線果d?都係靠嚇,想你還埋果期,唔洗理佢,入左紙就一蚊都唔好還住 ...

應該2線!?
作者: flypig    時間: 3-7-2015 23:17
上個月岩岩有破產No時私人個邊打黎話話我你破產系不受理,會告我詐騙罪!
叫那位人兄唔好鬼鼠鼠。佢再亂up就叫警方charge 佢不誠實使用電腦。受唔受理係官講,告唔告係律政署。佢識條鐵
作者: yorumai    時間: 4-7-2015 19:47
flypig 發表於 3-7-2015 23:17
上個月岩岩有破產No時私人個邊打黎話話我你破產系不受理,會告我詐騙罪!
叫那位人兄唔好鬼鼠鼠。佢再亂up ...

謝謝你師兄!鬆了一口氣
作者: yorumai    時間: 9-7-2015 14:08
有sms叫我還錢!!!
作者: yorumai    時間: 9-7-2015 14:52
如果我叫人幫我還有冇問題嫁?
作者: flypig    時間: 9-7-2015 16:03
無問題。

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3