破產聯盟

標題: 解破后问题 [打印本頁]

作者: 唯一    時間: 3-3-2015 14:09
標題: 解破后问题
你们解破后,洗吴洗将4年内噶,银行月结单 比外判啊?

作者: kungfu    時間: 3-3-2015 16:30
受托人要攞嚟睇都好正常,應該配合提供。
作者: cc4321    時間: 4-3-2015 08:45
我啱啱解破,外判無問過我攞單睇就出左不反對通知書比我
作者: keing81    時間: 4-3-2015 15:05
每間外判做法不同, 最好keep番呢4年既statment~~

作者: flypig    時間: 4-3-2015 16:23
如果解埋破,出埋信,你有權唔理佢.
如果未解破,就儘量合作了
作者: mickey7100    時間: 5-3-2015 15:00
cc4321 發表於 4-3-2015 08:45
我啱啱解破,外判無問過我攞單睇就出左不反對通知書比我

您就好,我仲等緊封不反對通知書問咗2個月,終於前2日有個答到2至3星期後會出到
作者: cc4321    時間: 6-3-2015 08:50
mickey7100 發表於 5-3-2015 15:00
您就好,我仲等緊封不反對通知書問咗2個月,終於前2日有個答到2至3星期後會出到 ...

咁耐?我書面申請五日就有,尋日上高院拎左破產解除通知書,終於搞掂哂
作者: hohochi    時間: 6-3-2015 14:43
cc4321 發表於 6-3-2015 08:50
咁耐?我書面申請五日就有,尋日上高院拎左破產解除通知書,終於搞掂哂  ...

恭喜恭喜 正式搞掂晒
作者: smallcat    時間: 6-3-2015 23:00
mickey7100 發表於 5-3-2015 15:00
您就好,我仲等緊封不反對通知書問咗2個月,終於前2日有個答到2至3星期後會出到 ...

師兄跟個間又咁耐?
作者: mickey7100    時間: 9-3-2015 10:58
咪係,俾佢地激死,打電話問次次都話負責既人未番,等佢番就覆我,一星期冇反應,再打去,都係咁答,到最近個次我真係發火,我話已經打咗2個月,可唔可以俾個答覆我,終於月頭個次問就答我2-3星期會有,始終未收到都唔可以完全安心,所以唯有繼續忍佢地

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3