破產聯盟

標題: 交文件 [打印本頁]

作者: sf17    時間: 24-11-2014 13:57
標題: 交文件

上完會計師度交文件,原來只係代收文件,都未知駛唔駛還錢,封戶口解凍信又未有。。。唔知大家知唔知幾時要見主任呀?
作者: 197825    時間: 24-11-2014 17:20
明天我上庭
作者: keing81    時間: 24-11-2014 17:37
過1-2日主任會聯絡你, 叫你去金鐘到拎開戶信~~如無就主動打比主任~
作者: sf17    時間: 24-11-2014 18:26
要補少少文件呀!唔知係咪個個都填入不敷支,但唔可以咁填,最後要加多句。。。過度消費,唔知咁樣填會唔會有影響添,仲有我一聽完收文件果個人講,你預左年尾bouns 果啲唔會有得洗,要扣起黎還,我即刻好失落,唉!
作者: keing81    時間: 25-11-2014 11:20
sf17 發表於 24-11-2014 18:26
要補少少文件呀!唔知係咪個個都填入不敷支,但唔可以咁填,最後要加多句。。。過度消費,唔知咁樣填會唔會 ...

我都係咁填, 都係講同一句野!! 你係咪交文件果度係邊到丫??
作者: sf17    時間: 25-11-2014 13:41
我係琴日交文件去永x會計師事務所,我順便問點解要代收,唔係主任親自收呢,跟住佢話因為太多人申請,所以要代收囉。。。我判左比主任,無外判喎,我打親電話去想搵主任,果度啲職員又唔比主任聽,成日都係問我有咩事,態度有唔太好。
封解凍信又未有,就黎又出糧啦!都唔知幾時先有得拎。
作者: keing81    時間: 25-11-2014 16:25
sf17 發表於 25-11-2014 13:41
我係琴日交文件去永x會計師事務所,我順便問點解要代收,唔係主任親自收呢,跟住佢話因為太多人申請,所以 ...

係咪上環干諾道西果間丫?? 我都係果間~~
作者: sf17    時間: 25-11-2014 17:57
係呀!咁你係咪外判左,定係無外判度呀!
作者: keing81    時間: 26-11-2014 10:49
sf17 發表於 25-11-2014 17:57
係呀!咁你係咪外判左,定係無外判度呀!

我暫時都係主任跟番, 希望我地以後都係主任跟啦~~
作者: flypig    時間: 26-11-2014 11:13
sf17 發表於 24-11-2014 18:26
要補少少文件呀!唔知係咪個個都填入不敷支,但唔可以咁填,最後要加多句。。。過度消費,唔知咁樣填會唔會 ...

我周圍教人填 入不敷支
害左大家唔好意思.....

我申破時,就係填呢個 .....MODEL ANSWER...
原來 宜家唔填得... 多謝CHING 指正!!!

作者: sf17    時間: 26-11-2014 14:54
係呀,話而家唔可以咁填喎。。。要加多句過度消費

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3