破產聯盟

標題: 銀行公會將有措施幫助我們破產人士. [打印本頁]

作者: hic2008    時間: 24-4-2009 19:00
標題: 銀行公會將有措施幫助我們破產人士.
銀行公會將有措施幫助我們破產人士.
作者: 小林林    時間: 24-4-2009 20:14
原帖由 hic2008 於 2009-4-24 19:00 發表
銀行公會將有措施幫助我們破產人士.

銀行公會將有措施幫助想申請破產的人士就真 例如卡息收平d及一浦清.........
作者: 716    時間: 24-4-2009 20:40
really, any more details
作者: gpo4074    時間: 24-4-2009 20:51
不如實際d話幫已解除破產人士申請5000元信貸額的信用卡.
作者: dik06    時間: 24-4-2009 22:17
都破左產咯,可以點幫,係咪以前果d唔算數,洗牌執位再打過
作者: hkbankrupt    時間: 25-4-2009 00:50
嚇鬼死我,一入黎睇到個主題,仲以為係咁....

銀行公會將有措施對付我們破產人士.
作者: Tonylau    時間: 25-4-2009 19:39
標題: 回復 #4 gpo4074 的帖子
Agreed!! There already accumulated huge numbers banakruptcy people, they should really consider...
作者: 老柴    時間: 25-4-2009 20:06
其實是不是想做我們已解除破產人士的生意,但又唔好意思開口呢 ?
作者: 遊戲    時間: 28-4-2009 23:00
原帖由 gpo4074 於 2009-4-24 20:51 發表
不如實際d話幫已解除破產人士申請5000元信貸額的信用卡.

哈哈哈.... 這個最實際,現在果 d 已解除破產人士想申請任何銀行o既東東,一一被拒,他媽媽的現在就好像額頭作左字一樣.. .... . :) :)
作者: 柑拮    時間: 30-4-2009 18:29
幫個屁咩.........唔比佢害死算偷笑
作者: civetkc    時間: 30-4-2009 20:13
銀行有咁好死?正一有牌大耳窿!信用卡年息三、四十厘,仲呀戊呀壽係又批唔係又批,打個電話唔使見人都攞到卡,最POOR GUY就係引誘D心智未成熟既學生發卡比佢地,一下把持唔住先使未來錢既話,唉....咁就害人不淺了。所以話銀行公司點會咁好死,害你咋,傻仔!
作者: 柑拮    時間: 1-5-2009 23:10
咩就係............

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3