破產聯盟

標題: 破佐了………… [打印本頁]

作者: faidie    時間: 2-8-2014 14:40
標題: 破佐了…………
終於解決共16000   
6c搞…………有no…9月2日出令
行到今時今日,心情很不是滋味!!!

作者: chongxin    時間: 2-8-2014 19:02
不用擔心比人追債﹐也不用擔心每月還錢的煩惱﹐
可以放下心情計劃一下破產以後的生活了
作者: 要破產    時間: 2-8-2014 19:46
已經決定左,無有怕。

依家唔使個個月撲錢,早破早著。
作者: hohochi    時間: 3-8-2014 02:40
這個心情明白架,申請不久時我都有,過了一排唔洗再煩每個月果MINPAY,人就輕鬆了不少
作者: kumiko1030    時間: 3-8-2014 02:52
我宜家過著有政府養的日子都不知幾開心
作者: flypig    時間: 3-8-2014 11:04
如果破唔到,

到時收數上門,你就知咩叫心情不平靜.
作者: A_20140802    時間: 3-8-2014 11:47
flypig, 申請破產會有機不批?通常會係咩原因?
faidie, 您由交比6c至有no要幾耐時間?
作者: chongxin    時間: 3-8-2014 12:31
A_20140802 發表於 3-8-2014 11:47
faidie, 您由交比6c至有no要幾耐時間? ...

由交比6C樓辦手續﹐到樓6C通知你有破產號碼﹐大概要6至8個工作天
作者: faidie    時間: 3-8-2014 15:47
共3天時間
作者: faidie    時間: 3-8-2014 15:48
破不了…………追數!師兄別嚇我
作者: flypig    時間: 4-8-2014 10:26
A_20140802 發表於 3-8-2014 11:47
faidie, 您由交比6c至有no要幾耐時間? ...

通常:
1 文件唔齊,補交.小事黎
2 講大話,太超過,如去賭輸哂話D錢借左俾人,又無證無據無人證.
法官火滾,唔俾破.除非有多D 證據.....
3 D 錢用左,但流向不清不楚,被人質疑..... 唔俾破住.

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3