破產聯盟

標題: 甘多位ching~Help~!今次大獲了,要開武林大會 [打印本頁]

作者: macy    時間: 13-5-2014 23:12
標題: 甘多位ching~Help~!今次大獲了,要開武林大會
開武林大會......可吾可以吾去?
去左會有咩程序???有咩會講?搞幾耐架,大概????
可吾可以吾去?,,,,如果吾去會點架???點解釋????

作者: smallcat    時間: 14-5-2014 00:09
睇翻舊文

..可吾可以吾去?  可以, 合理原因, 如公司請唔到假, 病左, 等等, 自己想 但唔可以話心情唔靚唔想去

去左會有咩程序???  到破署counter 處等叫名, 叫左名入去一班人坐, 大概十幾人, 叫你名先快既就30分鐘走得, 叫最後就成1粒鐘都要

有咩會講?  話你知 你跟邊位武林人士, 如洪七公律C樓, 空洞派會計師樓...

可吾可以吾去?,,,,如果吾去會點架???點解釋????   最合理咪公司返工請唔到假
作者: macy    時間: 14-5-2014 00:28
thx ching回覆!!!!感激!.........去吾去係米結果都一樣??????
話吾舒服,洗吾洗醫生紙
作者: macy    時間: 14-5-2014 00:31
如果話請吾到假,佢會吾會話改期再去????
作者: 笨笨狼    時間: 14-5-2014 12:40
去不去, 最終結局仍然是一樣的, 沒有什麼好擔心的.
快點解決反而對內心可以減少不必要的壓力,
之後最多還多點錢, 四年的生活再省多點, 畢業後就可以一條龍了.........

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3