破產聯盟

標題: ching們救命呀~~~破產後'學生資助來信給我擔保人 [打印本頁]

作者: macy    時間: 5-4-2014 12:25
標題: ching們救命呀~~~破產後'學生資助來信給我擔保人
破產後'學生資助來信給我擔保人,要一次過付清!!!!
可吾可以照舊分期三個月交一次架?????

作者: hkstyle28    時間: 5-4-2014 12:46
要擔保人同處方傾....好似申請貸款時錦....提交戶口証明,總資產証明等等............申請分期..........
作者: Heihei    時間: 5-4-2014 22:38
樓主你仲讀緊書?
作者: QAQAQA    時間: 7-4-2014 09:11
呢D真係要你同返學生資助辦事署傾....而且要你擔保人去傾
作者: macy    時間: 9-4-2014 10:51
okok..........................................做緊野lar......
作者: kungfu    時間: 9-4-2014 17:51
我相信100%無問題。
作者: macy    時間: 10-4-2014 21:17
100%無問題???? 你意思係照舊3个月交一次都ok?????
作者: kungfu    時間: 10-4-2014 23:20
macy 發表於 10-4-2014 21:17
100%無問題???? 你意思係照舊3个月交一次都ok?????

是的。
作者: macy    時間: 11-4-2014 01:19
kungfu 發表於 10-4-2014 23:20
是的。

ching,係米要我擔保人同佢傾???喺電話or書信傾得吾得???
作者: macy    時間: 13-4-2014 17:15
佢宜家又要我揾多一個彌償人.....................................可吾可以吾架????
作者: wvovw    時間: 13-4-2014 20:59
macy 發表於 13-4-2014 17:15
佢宜家又要我揾多一個彌償人.....................................可吾可以吾架????

我破產后,我老豆一次過還曬,當然講緊系1萬多D,你破產仲要找多個人來接???邊個肯甘笨七呀,擔保人還左它都好咩啦,仲要拉多個人落水,擺明找笨。
作者: QAQAQA    時間: 14-4-2014 00:33
macy 發表於 13-4-2014 17:15

佢既然叫得都無講可唔可以啦……不過要有人肯先得………
作者: macy    時間: 14-4-2014 01:33
甘話搵吾到,得吾得?
錢會照還,
作者: QAQAQA    時間: 14-4-2014 07:17
macy 發表於 14-4-2014 01:33
甘話搵吾到,得吾得?
錢會照還,

其實呢啲一定要同返學資署溝通,,,,,,,
作者: syuku    時間: 18-4-2014 22:29
QAQAQA 發表於 14-4-2014 07:17
其實呢啲一定要同返學資署溝通,,,,,,,

咪係囉 唔係第時手尾長

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3