破產聯盟

標題: 收到破產管理署寄來的信 [打印本頁]

作者: jackli1219    時間: 11-4-2009 13:04
標題: 收到破產管理署寄來的信
1 跟住點做呢

2是否等破產令?

3初步訊問問卷在那裹攞?
作者: 温sir    時間: 11-4-2009 15:19
標題: 回復 #1 jackli1219 的帖子
你自已申請定律師搞?你收到咩信?..
當係嗰封破署通知你,話收到你呈請嘅信,如果係嘅話....
1. 暫時唔係做,
2. 等
3. 會再寄比你
作者: jackli1219    時間: 11-4-2009 15:27
律師搞的
作者: 温sir    時間: 11-4-2009 15:30
原帖由 jackli1219 於 11/4/2009 15:27 發表
律師搞的

咁就簡單.....基本上一個字---等
作者: jackli1219    時間: 11-4-2009 16:52
thankyou:) :) :)
作者: roy    時間: 11-4-2009 17:52
你係律師申請,份文卷係律師行到,你要上去拎番自己填.
作者: reborn    時間: 11-4-2009 19:14
點解你有律師都好似冇律師咁嘅?! 係邊間攪架? 可唔可以分享吓, 但唔好講晒全名, 唔該!
作者: jackli1219    時間: 11-4-2009 19:49
原帖由 reborn 於 2009-4-11 19:14 發表
點解你有律師都好似冇律師咁嘅?! 係邊間攪架? 可唔可以分享吓, 但唔好講晒全名, 唔該!

黃律師
作者: jackli1219    時間: 11-4-2009 19:50
原帖由 roy 於 2009-4-11 17:52 發表
你係律師申請,份文卷係律師行到,你要上去拎番自己填.

我24号頒令,,,幾時上律師行拎?
作者: reborn    時間: 11-4-2009 22:33
標題: 回復 #9 jackli1219 的帖子
如果係呢度講開嗰位- 黃律師,  佢會約你上去再同你講講份問卷點填 耐心等等啦!  因為佢都要等法庭嗰邊回覆, 睇吓你嘅申請係冇問題先.
你下個禮拜四再打俾佢啦, 如果佢未打俾你嘅話.

作者: jackli1219    時間: 12-4-2009 00:15
原帖由 reborn 於 2009-4-11 22:33 發表
如果係呢度講開嗰位- 黃律師,  佢會約你上去再同你講講份問卷點填 耐心等等啦!  因為佢都要等法庭嗰邊回覆, 睇吓你嘅申請係冇問題先.
你下個禮拜四再打俾佢啦, 如果佢未打俾你嘅話. ...

thankyou

歡迎光臨 破產聯盟 (http://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3